/ Allmänt / Vardag /

Födelsedags-Firande!!

Idag kom som sagt släkten på besök och firade mig och Elin. Vi var inte så många eftersom det bara var pappas sida så det var skönt! Vi bjöd på Massor av fika och hade det jätte mysigt! Här kommer bara några få bilder. Fler kommer troligtvis imorgon! :D Puss på er :*
 
 
 
 
/ Allmänt /

Slapp Lördag

Hej på er! Idag har det inte hänt så mycket, Alex åkte hem vid kanske 13 och sen åkte pappa och Filip till stan en stund och jag o Elin var hemma och städade. Jag passade på att städa mitt rum när vi ändå var igång och gud så fint de blev! Känns så konstigt att se mitt rum städat för en gångs skull haha.
 
Sen kom pappa och Filip hem o filip hade somnat så jag o Elin vaktade honom medans pappa åkte och fixade något. Sen blev de lite lunch och efter någon timma åkte vi till Ica och köpte massa godis och grejer till imorgon. Vi satte på en film när vi kom hem och hade de lite mys. Det som händer imorgon är att jag och Elin ska firas på pappas sida! Så det ska bli kul :) Som sagt väldigt tråkig dag men ändå skönt och inte behöva göra något :)
 
 
 
/ Allmänt / Sponsrat /

Underkläder collage

 
 
1. // 2.  // 3.  // 4. //