/ Allmänt /

Swefilmer

Är det bara jag som har kollat ikapp på mina serier nu när swefilmer lägger ner imorgon? Jag har kollat som en tok! Jag måste hinna se allt innan de försvinner xD Om ni inte vet vad jag pratar om, (vaddå ska swefilmer lägga ner?)
Så kan ni kolla på den här videon. https://www.youtube.com/watch?v=mJ4iCu0vVSE Där förklarar han allt! Så himla sorgligt att dom ska lägga ner! Och sen är dreamfilm nästa på tur har jag hört :(
 
R.i.p swefilmer

 
/ Allmänt /

Dooonkeeen <33

Mamma och filip åkte iväg till några av deras kompisar så jag och Elin fick pengar att köpa mat för.
Självklart valde vi donken hihi xD Visste ni att Chicken mcfeast är limited edition?? :( Så himla tråkigt eftersom så många tycker om den!! / Allmänt /

Skara sommarland dag 2

Hej på er! Jag hann inte skriva något igår tvärr men det vi gjorde var att vi städade igenom hela stugan. Otroligt hur smutsigt det kan bli efter bara 1 natt! Sen chekade vi ut och gick in på skara sommarland för andra dagen!
 
Tyvärr blev inte vädret bättre andra dagen heller utan snarare tvärt om! Det var molning hela tiden och när det började regna så öste det verkligen ner! Men det kunde inte stoppa oss från att bada eller åka karuseller! Min favorit karusell är Spinner så den åkte jag och Elin heeela tiden!! Vi åt taco buffé till lunch så då klara vi oss resten av dagen på de. Jag kunde inte ta några bilder för hade varken kamera eller mobil med mig (hade inga fickor så kunde lägga dom någonstans). Det var så skönt att vädret inte var så bra för då blev det inga köer! Haha man måste se något positivt i det negativa ;)  Sen åkte vi hemmåt i 4 timmars bilresa igen. Så det var min andra dag på skara sommarland! 
 
Det här är de bilderna jag hann ta första dagen innan min mobil dog
Dessa kakor blir de om man har 3 små killar i bilen ;)


Lunchen första dagen blev pankakor!