/ Allmänt /

Sammanfattning i bilder + text

Hej på er! Guud vilken dålig uppdatering det har varit på bloggen i en vecka nu, har inte kommit upp ett inlägg på hur länge som helst! Jag har saknat det faktiskt, och varit lite pressad så därför kör jag igång nu igen. 
 
För att ni ska få en snabb liten uppdatering så kör vi med massa bilder!! Har såklart inte fotat allt men lite iaf :)
 
 Här har vi granen som vi satte upp hos mamma! 
 
 Elin fick en ny lampa av pappa där man kan ställa in olika färger, här är dom färgerna man kan välja mellan.
 
 
 
Pappa gjorde en jättegod maträtt! Det är kycklingfilé, bacon, tomat, matlagningsgrädde, köttbuljong, salt och peppar. Tror det var allt.
 
Igår var vi hemma hos gammelfarfar och gammelfarmor och firade jul med pappas släkt. Jag fick pengar och en tröja som jag kan visa när jag firat som mamma också :) Det jag älskar med att fira julen är att träffa släkten igen och tillbringa tid med dom, äta julbord och se hur glada alla blir över deras julklappar. Jag vet också att alla inte får uppleva det som jag beskrev vilket är så himla orättvisst! 
 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen så mitt hår hinner luft torka innan jag går och lägger mig :*
/ Allmänt / bilder /

I solnedgångens ljus

Här kommer lite fler bilder ifrån helgen som jag tog :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Tråkiga lärare - prov

Hej på er!! Jag kom precis hem från skolan, har varken hunnit äta eller gjort något annat. Idag var det sen dag, slutade 16.00 som är en ganska normal tid för många studenter, men för oss är det den senaste dagen vi har och desutom slutar vi bara så sent varannan Tisdag. Så vi har väldigt bra tider!
 
MEN jag avnskyr Tisdagar just för att vi endast har ett roligt pass och det är Engelska, sen har vi bara No, Matte och Labb, alltså tre pass med våran tråkiga lärare som pratar som att han har all tid i världen och hur mycket som helst att prata om. Han brukar prata om ALLT annat än just det vi SKA prata om, sen kommer han in på massa andra ämnen och men märker inte när han byter samtalsämne heller eftersom han pratar i samma ton och takt hela tiden.. Så irriterande! 
 
Ja ja, idag ska jag iallfall plugga eftersom jag har Psykologi prov imorgon på beteendeperspektiv, sen tänkte mamma att vi skulle sätta upp granen eftersom vi åker till pappa på Fredag. Kommer komma upp bilder när vi är klara med granen :) Nej nu ska jag som sagt plugga och slänga i mig något att äta :)