/ Allmänt /

Lockar

Fick för mig att locka håret lite såhär på kvällskvisten, var super svårt att få en bra bild när ljuset lätt blir gult och fokusen försvinner. Så tillslut fick det bli med photobooth som finns på datorn så ni får försöka stå ut med jättedåliga suddiga bilder!
 
 
 
 
 
/ Allmänt /

Snabb dag

Hej på er! Idag slutade jag 14.00 eftersom jag, jojjo och kasia har ett grupparbete i italienskan som vi är klara med så då behövde inte vi gå på den lektionen, jätteskönt att slippa alla italienska lektioner denna vecka :D Får sovmorgon på torsdag också :) Dagen i skolan gick faktiskt väldigt fort! Det var bara på matten som det blev lite segt och jag var hungrig men annars är jag hur nöjd med dagen som helst :) 
 
När jag kom hem så gjorde jag lite mellis och sen satte jag på ett avsnitt av The vampire diaries och la mig i sängen. Idag blir det rester av pizzan från igår till middag. Jag tänkte fixa lite inlägg nu så inte bloggen står tom fram tills jag kommer hem från skolan :)
 
 
/ Allmänt /

Julpynt!

Idag bakade mamma lussebullar och jag o Elin gjorde pepparkakshuset, så himla mysigt att sitta alla tillsammans och lyssna på julmusik och få in julstämningen! Elin och Alex tog ner julsaker från vinden så mamma började att hänga upp julstjärnor och ställa fram adventsjulstakar. Så här blev mitt och Elins pepparkakshus :)
 
 
Min är framsidan och elin gjorde baksidan. 
 
Det vi använde oss av var:
 
 
Mini marshmallows och non stop..
Basen för huset.
florsocker och vatten för att göra vit glasyr :)