/ Allmänt /

37-års firande!!

Hej på er!! I fredang fyllde pappa 37 år!! Han börjar bli gubbe nu ;) Jag och Elin gjorde tre rätters åt honom så det började med mosad avokado med citronjuice på en rostmacka som elin fick bestämma. Jag valde varmrätten så då gjorde vi kycklingfilé med mozarella inlindat i bacon tillsammans med pommes liknande grejor och tsatsiki, suuuper gott! Har gjort den maträtten 3 andra gånger och måste nog säga att den här blev bäst!! Elin tänkte baka kladdkaka till efterrätt men alla var så mätta så vi tog bara lite glass :) 
 
Av Elin fick han små stämpel lappar där det står "Plocka i diskmaskinen" "damsuga hela nedervåningen" och så vidare och varje kort har 2 rutor som man stämplar i när man förbrukat en av dom. Hur smart var inte det?! Och väldigt ekonomiskt också!
 
 
Här står jag och försöker skära bort lite fula saker på kycklingen.
 
 
 Mm man ser mozarellan som åkt ut
 
 
 
/ Allmänt /

Bakning och Älskling

Hej på er!! Idag har jag varit med Älskling, vi tittade på one tree hill och hade det jättemysigt. Har saknat honom så himla mycket! Det blir inte samma sak när man bara träffar honom i skolan och inte hemma, så super mysigt att han följde med hem. På tal om skolan så fick vi sluta 40 min tidigare än förväntat, så mamma kom och hämtade oss kl 13.45 :D Huuur skönt som helst!
 
Titta vad Elin och David bakade igår kväll!!
 
La på lite nutella ;)
 
/ Allmänt / Sponsrat /

FashionTÄVLING (Kollage): Zalando Fashion Week
 
1. Här | 2. Här | 3. Här
 
Sponsrat inlägg